Alles voor groepen
U kan bij ons terecht met groepen van 15 tot 200 personen. Voor grotere groepen zijn er mogelijkheden in onze tuin. Uw reservatie staat vast mits betaling van een voorschot. Uw keuze van het menu moet ons ten minste 14 dagen vooraf bereiken samen met het aantal personen. Het juiste aantal personen vernemen wij graag 7 dagen vooraf. Voor annuleringen de dag zelf rekenen wij 100% van de prijs aan.
De mogelijkheid bestaat om de bistro af te huren in de winterperiode vanaf 50 personen. In de zomerperiode kan dit vanaf 100 personen.
Voor reservaties en info: 03/455.23.56 of info@dejongstetelg.be
Voorstellen feestmenu
[
Menu 1
Klein mondverwennertje van de chef
***
Tomatenroomsoep met balletjes
of
Rundscarpaccio / extra vierge olijfolie /
Parmezaan kroketje / rucolapesto
***
Zeebaarsfilet /Breydelspek /mosterdpesto / Bimi
of
Parelhoenfilet / oesterzwammen /
fine champagne / kroketjes
***
Panna cotta / rode vruchten /
chocolade crumble
€ 30,00 p/p
Menu 2
Klein mondverwennertje
van de chef
***
Vitello Tonato ‘New Style’
of
Tartaar van zalm / Granny-Smith /
Tobiko kaviaar / curry-mayonaise
***
Roodbaarsfilet / crème van wortel /
gewokte groentjes / bieslookolie
of
Ardeens varkenshaasje / structuren van witloof / Blackwellsaus / kastanjekroketjes
***
Tarte Tatin / gezouten karamelboter /
vanille-ijs
35,00 p/p
Menu 3
Klein mondverwennertje
van de chef
***
King-krab kroketjes /
gemarineerde ratatouillegroentjes /
schaaldieren-mayonaise
of
St.-Jakobsnootjes / Parijse champignons /
Kervel-bearnaise
***
Kabeljauwhaasje / erwten & wortelen ‘ras el hanout’ /
Blanke boter / peterselieaardappeltjes
of
Melkkalfkroon / gratin / groene asperges / gekonfijte trostomaatjes / kalfsjus
***
Moelleux au chocolat
€ 40,00 p/p
NIEUW
Menuvoorstellen
seizoen-gericht
voor gezelschappen vanaf 15 volwassenen
Met enkele afspraken
1 menu per gezelschap.
Keuze wordt beperkt tot 2 gerechten / gang
Deze keuze ten laatste 10 dagen vooraf
Dessert voor gans het gezelschap hetzelfde
Voor kinderen kan vanzelfsprekend de kinderkaart.
Hier de Lente; andere seizoenen beschikbaar op vraag:
info@dejongstetelg.be
Lentemenu
@ € 39,50 p/p
21/04 – 21/06
Voorgerechten:
Aspergesoep op Vlaamse wijze
Carpaccio van tonijn / citroen-basilicumolie / kruidensla
Asperges op Vlaamse wijzeVitello tonato
Hoofdgerechten:
Asperges op Vlaamse wijze / peterselie-aardappeltjes
Barbarie-eend / ratatouille van asperges / shiitake / Dragonsaus / kroketjes
Skreifilet/mikado van asperges / graanmosterdsaus / puree
Steak ‘Robespierre’ / rucola / Parmezaan / balsamico / frietjes
Desserten:
Aardbeien /Pernod / vanille-ijs / opgeklopte room
Panna cotta / kriekbier / amarenakersen / meringue
Gazpacho van aardbei / mascarpone / sponge cake
Babyborrel € 35,00
3 uur met Cava, witte, rode wijn, bieren, frisdranken, 5 hapjes en een soepje.
- Vanaf 50 pers. (onder de 50 pers € 40,00 p/p)
- Voor de kinderen is er een kindertafel met o.a. feestartikelen, snoep, frisdranken, ijsje € 15,00/kind
- Voor grotere groepen die de zaak afhuren voor een privé feest binnen of in onze tuin zijn er ook formules mogelijk met buffetten.
- Deze formules worden steeds in samenspraak uitgewerkt en zijn niet standaard beschikbaar.
Huur vanaf
- 12u € 750,00 in de zomerperiode
- 18u € 500,00 in de zomerperiode
- 21u € 250,00 in de zomerperiode
Huur vanaf
- 12u € 750,00 in de winterperiode
- 18u € 400,00 in de winterperiode
- 21u € 200,00 in de winterperiode
Uw reservatie ligt vast mits betaling van een voorschot van € 250,00 per 50 pers. met vermelding van naam, datum en De Jongste Telg. Het saldo de dag zelf, cash of creditcard.
Het gekozen menu moet ons minstens 14 dagen vooraf bereiken samen met het aantal genodigden.
Het uiteindelijk correcte aantal personen vernemen wij graag 7 dagen vooraf, nadien rekenen wij 50% van de prijs aan per afwezig persoon. De dag zelf word er 100% aangerekend. Veranderingen in gekozen menu‘s en aantallen genodigden worden enkel per mail aanvaard.