Feesten

Alles voor groepen

U kan bij ons terecht met groepen van 15 tot 200 personen. Voor grotere groepen zijn er mogelijkheden in onze tuin. Uw reservatie staat vast mits betaling van een voorschot. Uw keuze van het menu moet ons ten minste 14 dagen vooraf bereiken samen met het aantal personen. Het juiste aantal personen vernemen wij graag 7 dagen vooraf. Voor annulaties de dag zelf rekenen wij 100% van de prijs aan.

De mogelijkheid bestaat om de bistro af te huren in de winterperiode vanaf 50 personen.
In de zomerperiode kan dit vanaf 100 personen.

 

Voor uw Communie, lente feesten, jubilea etc. kan u kiezen uit volgende formules als voorbeeld.

uiteraard kan u zelf een formule samenstellen.

Formule A: Apero all in 3,5 uur, Hapjes bij apero, Lux-BBQ, ijstaart of ijslam € 68,50pp.

Formule B: Apero a la carte of per fles, dranken per fles, Lux-BBQ, ijstaart of ijslam € 36,00pp.

Formule C: idem als formule B met hapjes € 43,50

Formule D: Formule A, Lux-BBQ word vervangen door Speenvarken aan het spit (min.40 pers.) € 70,50pp.

Formule E: Formule A, Lux-BBQ word vervangen door Lammetje aan het Spit (min. 35 pers.) € 85,50pp.

 

 

Dranken

Aperitief

Aperitief naar keuze, prijzen volgens kaart
Cava en Proseco € 25,00/fles (Cava rosé aan € 30,00/fles)
Kirr € 4,00/glas
Luxe hapjes 4 stuks + soepje  € 7.50pp.

Tijdens diner

Alle dranken verkrijgbaar aan stukprijs
Huiswijn € 20,00/liter
Water    € 8,00/fles
Formule: bier, wijn en frisdrank tijdens diner, max. 2u30  € 15,00/pers. Deze formule kan uitgebreid worden met € 5,00 per begonnen uur.

ALL-IN

Aperitief Cava
Bier, wijn en frisdrank tijdens diner
Koffie / Thee achteraf
€ 25,00/pers. (met Cava rosé € 30,00/pers.) max. 3 uur, deze formule kan uitgebreid worden met € 5,00 p/p per begonnen uur.


Hapjes

Keuze hapjes

4 hapjes en een gratis tasje soep € 7,50/pers.
Kids hapjes € 5,00/kind

Hapjesbord

Bordje met verschillende koude en warme hapjes en een tasje soep € 9,00/pers.


Feestmenu-voorstellen

 

Menu 1

 

 

 

 

Kreeftenroomsoep

of

Groene asperges gerold in Serranoham met

een sausje van yoghurt en bieslook

***

Millefeuille van Kabeljauw, spinazie en tomaat met

een witte wijnsaus en grijze garnalen

of

Kalkoentournedos op een bedje van

seizoensgroenten en een pepersausje

***

Spiesjes van peer en pecorino-kaas met

honing en notenmengeling

of

Een bavarois van witte en zwarte chocolade

met aardbeiencoulis

 

 

 

€ 30,00 p/p

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu 2

 

 

Aspergeroom of

 pompoensoep (Seizoen)

of

Gebakken scampi’s in een licht pikant sausje

***

Victoriabaarsfilet op een puree van prei

en een paprikasausje

of

Lamskoteletjes met gestoofde boontjes en

een sausje van tijm

***

IJstaart voor de gelegenheid

of

Moëlleux van chocolade met een bolleke

vanille-ijs en een coulis van rode vruchten

 

 

 

 

€ 33,00 p/p

 

 

 

 

 

 

Menu 3

 

 

 

Duet van verse & gerookte zalm met een

fris slaatje & een dressing van tuinkruiden

of

Parmaham met een bavarois van erwtjes en

een sausje van tomaat

***

Zalmfilet uit de oven met

een fris slaatje en bearnaisesaus

of

Tournedos van parelhoen met groentekrans

en een graanmosterdsausje

***

Verse fruitsla met slagroom

en warme chocoladesaus

of

Chocoladetrio met krokante koekjes

en een Engelse saus

 

 

€ 36,00 p/p

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu 4

 

 

 

Tomaat-garnaal op een bedje van rucola-sla en

huisgemeekte cocktailsaus

of

Gemarineerde kippenblokjes op

een eiland van tagliatelle met groene pesto

***

Zeetongrolletjes met verse groentjes en een

sausje van waterkers

of

Varkenshaasje met gebakken witloof

en een jagerssaus

(spek, champignons, sjalotjes)

***

Fruittaart – Biscuit voor de gelegenheid

of

Een piramide van soesjes en

chocolademousse met frambozencoulis

 

 

€ 39,00 p/p

 

 

 

 

 

 

Voorgerechten

 

  • Tomaat-garnaal op een bedje van rucola-sla en huisgemaakte cocktailsaus                    € 16,00
  • Duet van verse & gerookte zalm met een fris slaatje & een dressing van tuinkruiden       € 14,00
  • Gemarineerde kippenblokjes op een eiland van tagliatelle met groene pesto                  € 12,00
  • Groene asperges gerold in Serranoham met een sausje van yoghurt en bieslook             € 13,00
  • Gebakken scampi’s (4 stuks) in een licht pikante saus                                                € 11,00
  • Parmaham met een bavarois van erwtjes en een sausje van tomaat                             € 13,00

 

 

 

 

 

Soepen

  • Aspergeroomsoep (seizoen)                            5,00
  • Kreeftensoep gebonden                                 7,50
  • Pompoensoep (seizoen)                                 5,00
  • Tomatenroomsoep                                         5,00

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten vis

 

  • Zeetongrolletjes met verse groentjes en eensausje van waterkers                                  € 22,00
  • Millefeuille van Kabeljauw, spinazie en tomaat met een witte wijnsaus en grijze garnalen € 22,00
  • Zalmfilet uit de oven met een fris slaatje en bearnaisesaus                                           € 19,00
  • Victoriabaarsfilet op een puree van prei en een paprikasausje                                        € 21,00

 

 

 

 

Hoofdgerechten vlees

 

  • Tournedos van parelhoen met groentekrans en een graanmosterdsausje                          € 20,00
  • Varkenshaasje met gebakken witloof en een jagerssaus (spek, champignons, sjalotjes)     € 20,00
  • Kalkoentournedos op een bedje van seizoengroenten en een pepersausje                        € 18,00
  • Lamskoteletjes met gestoofde boontjes en een sausje van tijm                                      € 22,50

                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

Desserten

 

 

  • Een piramide van soesjes en chocolademousse met frambozencoulis                      € 8,00
  • Een bavarois van witte en zwarte chocolade met aardbeiencoulis                           € 7,00
  • Spiesjes van peer en pecorino-kaas met honing en notenmengeling                        € 7,50
  • Verse fruitsla met slagroom en warme chocoladesaus                                           € 7,00
  • Chocoladetrio met krokante koekjes en een Engelse saus                                      € 8,00
  • Moëlleux van chocolade met een bolleke vanille-ijs en een coulis van rode vruchten  € 7,50
  • IJstaart (IJslammetjes) (vanaf 12 pers)                                                               € 7,50
  • Fruittaart – Biscuit        (vanaf 12 pers)                                                              € 7,50

 

 

 

 

 

Vanzelfsprekend kan u ook keuzes maken  uit onze kaart of opteren voor onze ‘succes-menu’,

correcte afspraken en keuzen vooraf, zijn hier echter echt wel noodzakelijk.

 



Babyborrel

3 uur met Cava, witte, rode wijn, bieren en frisdranken
5 hapjes en een soepje

onder de 50 pers. € 40,00/pers.
boven de 50 pers. € 35,00/pers.

Voor de kinderen is er een kindertafel met o.a. feestartikelen, snoeptaarten, snoep, frisdranken, ijsje € 14.00

Voor grotere groepen die de zaak afhuren voor een privé feest binnen of in onze tuin zijn er ook formules mogelijk met buffetten.                                                                                       Deze formules worden steeds in samenspraak uitgewerkt en zijn niet standaard beschikbaar.

Huur vanaf 12u00 € 750,00 in de zomerperiode

                   18u00 € 500,00 in de zomerperiode

                   21u00 € 250,00 in de zomerperiode

 

Huur vanaf 12u00 € 750,00 in de winterperiode

                   18u00 € 400,00 in de winterperiode

                   21u00 € 200,00 in de winterperiode

 

Uw reservatie ligt vast mits betaling van een voorschot van € 250,00 per 50 pers.

met vermelding van Naam, Datum en de Jongste Telg.   Het saldo de dag zelf, cash of creditcard.


Het gekozen menu moet ons minstens 14 dagen vooraf bereiken samen met het aantal genodigden.


Het uiteindelijk correcte aantal personen vernemen wij graag 7 dagen vooraf, nadien rekenen wij 50% van de prijs aan  per afwezig persoon. De dag zelf word er 100%

aangerekend. Veranderingen in gekozen menu´s en aantallen genodigden worden enkel per mail aanvaard.